Farské oznamy 7.7.2024

Zbierka na Dobročinné diela Sv. Otca činila 495,35 eur.

Liturgický program tento týždeň ako obvykle. V sobotu je len ranná sv. liturgia, tak ako počas celých prázdnin a v nedeľu sú len tri: ráno o 8.00 hod. staroslovienska, o 10.00 slovenská a o 18.00 hod slovenská. Počas prázdnin nebudú molebeny ani utorok ani vo štvrtok, Neustála novéna v stredu zostáva.

Tento týždeň sú misie v rímskokatolíckej farnosti a na budúcu nedeľu aj odpustová slávnosť, presnejší program je na nástenke.

o. Metod Lukačik, správca farnosti, odchádza na budúcu nedeľu 14.7. poobede na dovolenku do konca júla, zastupuje ho o. Jozef Troja, tak v kláštore ako aj vo farnosti.

Kto sa prihlásil na augustovú púť na Moravu je potrebné uhradiť aj 130 eur, aby bola prihláška potvrdená a platná. Vzadu za lavicami je aj prihláška na detský tábor, ktorý bude v auguste. Pri odovzdávaní prihlášky už treba aj zaplatiť 60 eur.

Na budúcu nedeľu 14. júla bude zbierka na svojpomocný fond farností.

Predplatitelia si môžete vyzdvihnúť Slovo i Misionár v sakristii.

Ďakujeme za pekný jubilejný odpust Matky ustavičnej pomoci a sv. Cyrila a Metoda za farský deň, ďakujeme všetkým, ktorý naň prispeli svojou prácou, modlitbou, službou, ochotou i finančne.

Článok napísal Metod Lukačik

Napísať komentár